THINK GLOBALLY, REDUCE CARBON

Okulumuz yürüttüğü eGüvenlik uygulamaları ile Avrupa Okul Ağı olan European Schoolnet'in
değerlendirme kriterleri doğrultusunda,güvenli internet kullanımında farkındalık yaratan
eSafety "Elektronik Güvenlik" etiketi aldı.
"Elektronik Güvenlik" etiketi 2024 Temmuz ayına kadar geçerlidir

Bizim projemiz karbon ayak izi sorunları ve ortak geleceği hakkında öğrenci bilincini artırmak amaçlanmıştır.  Proje, öğrencilerin bugün eğitimde önemli konulardan biri olan hem ulusal hem de evrensel sorun olarak görülen karbon ayak izi ile ilgili çözüm düşüncelerini, fikirleri,  neler yapılabileceğini benimseyebilmelerini ve web 2.0 araçlarını kullanmayı hedefliyor.  21.yy becerileri ışığında öğrencilerimiz teknolojiyi etkili ve aynı zamanda Eğitim Bakanlığının 2023 eğitim vizyonunun bir parçası olan özel beceriler kullanılmıştır.  Projemizde kritik düşünme, iletişim-işbirlikçi beceri ve yaratıcılık gibi önemli konulara değindik.  .  Öğrencilerin birbirleriyle saygılı çalıştı.  Ekonomi-Technolog Çevre Sağlığını iyi seviyede kullandık. Onlar da öğrencilerin dil becerilerini geliştirme fırsatı vardı ve onlar bu ropics üzerinde çalıştı farklı ülke ve kültürleri hakkında daha fazla fark edilmesini sağladı.  Bilim-Sanat.  Demokrasi Eğitimi ve Medya Okuryazarlık alanında verimli çalışıldı. Tüm ortaklar öğrencilerin karbon ayak izi konusunda  aileleriyle, okulla, şehirlerle hatta ülkelerle birlikte çalışarak fikirler üretmek için fırsatlar ve etkinlikler düzenledi. Böylece, karbon ayak izi konusunun üzerinde dijital çalışmalar yaptılar, Twinspace üzerine forum tartışmalarına katıldılar ve okulda farklı etkinlikler gerçekleştirdiler.