THINK GLOBALLY, REDUCE CARBON

Bizim projemiz karbon ayak izi sorunları ve ortak geleceÄŸi hakkında öÄŸrenci bilincini artırmak amaçlanmıştır.  Proje, öÄŸrencilerin bugün eÄŸitimde önemli konulardan biri olan hem ulusal hem de evrensel sorun olarak görülen karbon ayak izi ile ilgili çözüm düÅŸüncelerini, fikirleri,  neler yapılabileceÄŸini benimseyebilmelerini ve web 2.0 araçlarını kullanmayı hedefliyor.  21.yy becerileri ışığında öÄŸrencilerimiz teknolojiyi etkili ve aynı zamanda EÄŸitim Bakanlığının 2023 eÄŸitim vizyonunun bir parçası olan özel beceriler kullanılmıştır.  Projemizde kritik düÅŸünme, iletiÅŸim-iÅŸbirlikçi beceri ve yaratıcılık gibi önemli konulara deÄŸindik.  .  ÖÄŸrencilerin birbirleriyle saygılı çalıştı.  Ekonomi-Technolog Çevre SaÄŸlığını iyi seviyede kullandık. Onlar da öÄŸrencilerin dil becerilerini geliÅŸtirme fırsatı vardı ve onlar bu ropics üzerinde çalıştı farklı ülke ve kültürleri hakkında daha fazla fark edilmesini saÄŸladı.  Bilim-Sanat.  Demokrasi EÄŸitimi ve Medya Okuryazarlık alanında verimli çalışıldı. Tüm ortaklar öÄŸrencilerin karbon ayak izi konusunda  aileleriyle, okulla, ÅŸehirlerle hatta ülkelerle birlikte çalışarak fikirler üretmek için fırsatlar ve etkinlikler düzenledi. Böylece, karbon ayak izi konusunun üzerinde dijital çalışmalar yaptılar, Twinspace üzerine forum tartışmalarına katıldılar ve okulda farklı etkinlikler gerçekleÅŸtirdiler.