101 ACTIVITY

Proje tanımı:

101 Activity: ÇocuÄŸun saÄŸlıklı büyümesi ve öÄŸrenmeye karşı olumlu tutumlar geliÅŸtirmesi için nitelikli biliÅŸsel uyarıcılar, zengin dil etkileÅŸimleri ve olumlu sosyal-duygusal deneyimler saÄŸlamak gerekir.
Proje, 101 farklı etkinlikle psikomotor, sosyal-duygusal, dil, biliÅŸsel ve öz bakım geliÅŸimine katkıda bulunan bir projedir.

(In order for the child to grow up healthy and develop positive attitudes towards learning, it is necessary to provide qualified cognitive stimulants, rich language interactions and positive social-emotional experiences.
The project is a project that contributes to their psychomotor, social-emotional, language, cognitive and self-care development with 101 different activities.)

Proje öÄŸretmeni:

AyÅŸegül AKDAÄž (sınıf öÄŸretmeni)

Projede görev alan öÄŸrenciler:

3-A sınıfı öÄŸrencileri