COMMON FUTURE

ETKİNLİKLER

Okulumuz yürüttüğü eGüvenlik uygulamaları ile Avrupa Okul Ağı olan European Schoolnet'in
değerlendirme kriterleri doğrultusunda,güvenli internet kullanımında farkındalık yaratan

Kalite Etiketlerimiz
common-future.jpg

In the 2020-2021 academic year, our school teachers Semiha ŞENER, Irmak YILDIZ and Ürün UNCU are conducting the eTwinning project "Common Future" together with their European partners.

Technology comes into our lives every day and changes and transforms our lives. Our world is becoming more global with each passing day. We need to act together against the problems in the world.The future concerns everyone. We aim to work together on common issues. Economy-Technology, Environment-Health, Science-Art, Democracy- Education, social media. In addition, contribution will be made to the development of 21st century skills such as participating in discussions, taking responsibility, communicating, collaborating, using digital tools consciously, cultural understanding and foreign language proficiency.

2020 - 2021 Eğitim Öğretim yılında okulumuz öğretmenleri Semiha ŞENER, Irmak YILDIZ ve Ürün UNCU, Avrupa ortakları ile birlikte "Common Future" isimli eTwinning projesini yürütmektedir.Ortak Gelecek bilinci edinmeyi amaçlayan projede; her geçen gün daha da globalleşen dünyamızda Ekonomi, Teknoloji, Çevre, Sağlık, Bilim, Sanat, Demokrasi, Eğitim, Sosyal Medya gibi konularda deneyimlediğimiz ortak problemlerimizi tartışmak ve çözüm aramak ön plandadır.Hayatımızın bir parçası olan ve yaşantımızı değiştiren teknolojiye ayak uydurarak 21. Yüzyıl becerileri kazanmanın yanı sıra, tartışmalara katılmak, sorumluluk bilinci edinmek, iletişim içinde olmak, işbirliği yapmak, dijital araçları bilinçli kullanmak, kültürel anlayış sahibi olmak ve yabancı dil becerisi geliştirmek gibi kazanımları hedefler.