PROTECTING OUR FORESTS WITH STEAM

twinning.jpg

Ege bölgesi ve MuÄŸla ili baÅŸta olmak üzere son zamanlarda gerçekleÅŸen orman tahribatlarının nedenleri hakkında çalışmalarda bulunmak.

Özellikle, gerçekleÅŸen orman yangınlarının sebeplerini araÅŸtırmak. GerçekleÅŸecek bir orman yangınında bu duruma müdahale amacıyla yapılabilecek çalışmalar hakkında öÄŸrenciler ile birlikte yeni fikirler ortaya koymak.

GeliÅŸen teknolojilerden faydalanarak bu konu ile alakalı bir ürün ortaya çıkarmak.

Orman ile alakalı ÅŸiir, resim, gazete gibi görseller hazırlamak.

ÖÄŸrencilerde yeÅŸil bilincini geliÅŸtirmek ve ormana katkı saÄŸlamalarını öÄŸretmek.