A NEW BETTER WORLD IS NEEDED!

a word is neeeded.jpg

GeleceÄŸimiz için yeni bir dünyaya ihtiyacımız var!

Çevreyi koruyun, canlıları koruyun, suyu koruyun ve biyoçeÅŸitliliÄŸi saÄŸlayın.

Bu projede hayvan koruma, biyoçeÅŸitlilik, atık ve su yönetimi ve çevre koruma konularında iÅŸbirliÄŸi içinde ve farklı katılımcı ülkelerdeki verileri karşılaÅŸtırarak çalışacağız.

Avrupalı ​​emsaller arasında ortak çalışma için ofis iÅŸbirliÄŸi araçlarını kullanmayı amaçlıyoruz.

Bu çalışmanın amacı, öÄŸrencilerde araÅŸtırma becerileri, grup çalışması, yaratıcılık ve küresel bir dünya bilincini geliÅŸtirmektir. Ayrıca öÄŸrenciler dil becerilerini iletiÅŸimsel bir ÅŸekilde kazanacak ve Avrupa boyutunu hissedeceklerdir.

Yeni eÄŸitici materyaller oluÅŸturma ve öÄŸrenme sorumluluÄŸu alma ÅŸansı verir.