HABERLER ve DUYURULAR

"Elektronik Güvenlik" etiketi 2021 Mayıs ayına kadar geçerlidir

“eSafety” ve “Ä°NTERNET ETİĞİ”

Okulumuz öÄŸretmenleri, 2022-2023 EÄŸitim-ÖÄŸretim yılında “eSafety” ve “Ä°nternet EtiÄŸi” ile ilgili aldıkları eÄŸitimlerin sertifikalarını aldılar.

MULTIMEDYA TOPLUMUNDA

EBEVEYNLÄ°K

Ä°lkokul Rehber ÖÄŸretmenimiz tarafından "Multimedya Toplumunda Ebeveynlik" konulu veli semineri gerçekleÅŸtirildi.

GÜVENLÄ° Ä°NTERNET

KULLANIMI

Ä°nternet kullanımı ile ilgili sorumluluklarımız, kiÅŸisel güvenlik, tehlikeli siteler gibi konularda farkındalıkları arttırmak amacıyla "Güvenli Ä°nternet Kullanımı" bilgilendirme broÅŸürleri velilerimize dağıtıldı.

GÜVENLÄ° Ä°NTERNET KULLANIMI, SÄ°BER ZORBALIK VE TEKNOLOJÄ° BAÄžIMLILIÄžI

ÖÄŸrencilerimizi, öÄŸretmenlerimizi ve okula gelen konuklarımızı; güvenli internet kullanımı, siber zorbalık ve teknoloji bağımlılığı konusunda bilgilendirmeyi amaçladığımız 2023 yılı okul panomuzu hazırladık!

SÄ°BER FARKINDALIK ve GÜVENLÄ° Ä°NTERNET

"Siber Farkındalık ve Güvenli Ä°nternet" konulu semineri rehber öÄŸretmen Didem Altunay Erduvan lise öÄŸrencilerimize sunmuÅŸtur.

OKULUMUZDA CEP TELEFONU KULLANIMI

Okulumuzda öÄŸrencilerimiz cep telefonu kullanmamaktadır. Cep telefonlarını okul giriÅŸinde kendi sınıflarına ait kutulara bırakıp çıkışta almaktadır.

SID-2021

SAFER INTERNET DAY 2021

Çocuklar için güvenli internet kullanımının 5 temel prensibi konulu poster çalışması ve sosyal medya paylaşımları yapıldı.

IMG_20200210_174106.jpg

Güvenli Ä°nternet Veli BroÅŸürü

Velilerimize güvenli internet konusunda

broÅŸür dağıttık.

86461626_1299731360223016_21677124070932

Siber Zorbalık

Water isimli uluslararası e-twinning projemiz kapsamında "11 Åžubat Güvenli Ä°nternet Günü"ne dikkat çekmek amacıyla 7.sınıf öÄŸrencilerimizle "Siber Zorbalık" temalı bir video etkinliÄŸi gerçekleÅŸtirdik. Video sonunda ögrencilerimiz siber zorbalığın ne olduÄŸu ve siber zorbalıkla nasıl baÅŸa çıkmaları gerektiÄŸine dair fikirlerini yansıtan anketi cevaplandırdılar.

SAFER INTERNET DAY-2020

11 Åžubat 2020
Güvenli Ä°nternet Günü (Safer Ä°nternet Day)
ÖÄŸrencilerimiz güvenli internet kullanımıyla ilgili
öÄŸrendiklerini, kendi cümleleriyle yazıp
pano oluÅŸturdular, kodlama çalışması yaptılar.

SAFER INTERNET DAY 2020

Güvenli internet günü, herkesin teknolojiyi sorumlu, saygılı, hassas ve yaratıcı bir ÅŸekilde kullanmasını, daha güvenli ve daha iyi bir internet yaratmayı amaçlar. Bu mücadele çocuklara ve gençlere, velilere, öÄŸretmenlere ve eÄŸitimcilere, çalışanlara aynı zamanda sanayicilere, karar vericilere ve politikacılara da ulaÅŸarak, herkesin kendi rolünü üstlenip daha iyi bir internet yaratmasını hedefler.

Ä°KLÄ°M KRÄ°ZÄ° VE GÜVENLÄ° Ä°NTERNET

ÖÄŸrencilerimiz iklim krizi ve güvenli internet konuları ile ilgili videolar izleyerek kazandıkları farkındalığı paylaÅŸtılar.

E-GÜVENLÄ°K

Ä°NTERNET KULLANIMI

ÖÄžRETMEN BÄ°LGÄ°LENDÄ°RME

ÖÄŸretmenlerimize ve diÄŸer çalışanlarımıza güvenli internet kullanımıyla ilgili bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.

31.01.2020

GÜVENLÄ° Ä°NTERNET KULLANIMI VELÄ° BÄ°LGÄ°LENDÄ°RME

Velilerimizle veli iletiÅŸim platformlarımızda, güvenli internet kullanımı ile ilgili bilgi alabilecekleri www.guvenlinet.org.tr  www.guvenliweb.org.tr , www.eba.gov.tr/siber-guvenlik ve www.gim.org.tr

linkleri paylaşılmıştır.

Velilerimize güvenli internet kullanımı ile ilgili el broÅŸürleri hazırlanıp dağıtılmıştır.

BroÅŸüre bu baÄŸlantıdan ulaÅŸabilirsiniz

safer_internet_day_2019

SAFER INTERNET DAY 2019

Bu yılki Güvenli Ä°nternet Günü (SID) kutlamaları, 5 Åžubat 2019 Salı günü gerçekleÅŸecek. Kampanyanın "Daha iyi bir internet için birlikte" sloganı ile tüm paydaÅŸların bir araya gelerek, herkes ve özellikle genç kullanıcılar için internetin güvenli kullanımına dikkat çekmeyi hedefliyor. Okulumuz da SID kayıtlı destekçisidir.

05.02.2019

GÜVENLÄ° Ä°NTERNET PANOMUZ

ÖÄŸrencilerimizde güvenli internet kullanımı bilincini geliÅŸtirmek için panolar hazırlanmıştır