HABERLER ve DUYURULAR

Okulumuz yürüttüğü eGüvenlik uygulamaları ile Avrupa Okul Ağı olan European Schoolnet'in
değerlendirme kriterleri doğrultusunda,güvenli internet kullanımında farkındalık yaratan
eSafety "Elektronik Güvenlik" etiketi aldı.
"Elektronik Güvenlik" etiketi 2021 Mayıs ayına kadar geçerlidir

“eSafety” ve “İNTERNET ETİĞİ”

Okulumuz öğretmenleri, 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında “eSafety” ve “İnternet Etiği” ile ilgili aldıkları eğitimlerin sertifikalarını aldılar.

MULTIMEDYA TOPLUMUNDA

EBEVEYNLİK

İlkokul Rehber Öğretmenimiz tarafından "Multimedya Toplumunda Ebeveynlik" konulu veli semineri gerçekleştirildi.

GÜVENLİ İNTERNET

KULLANIMI

İnternet kullanımı ile ilgili sorumluluklarımız, kişisel güvenlik, tehlikeli siteler gibi konularda farkındalıkları arttırmak amacıyla "Güvenli İnternet Kullanımı" bilgilendirme broşürleri velilerimize dağıtıldı.

GÜVENLİ İNTERNET KULLANIMI, SİBER ZORBALIK VE TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞI

Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve okula gelen konuklarımızı; güvenli internet kullanımı, siber zorbalık ve teknoloji bağımlılığı konusunda bilgilendirmeyi amaçladığımız 2023 yılı okul panomuzu hazırladık!

SİBER FARKINDALIK ve GÜVENLİ İNTERNET

"Siber Farkındalık ve Güvenli İnternet" konulu semineri rehber öğretmen Didem Altunay Erduvan lise öğrencilerimize sunmuştur.

OKULUMUZDA CEP TELEFONU KULLANIMI

Okulumuzda öğrencilerimiz cep telefonu kullanmamaktadır. Cep telefonlarını okul girişinde kendi sınıflarına ait kutulara bırakıp çıkışta almaktadır.

SID-2021

SAFER INTERNET DAY 2021

Çocuklar için güvenli internet kullanımının 5 temel prensibi konulu poster çalışması ve sosyal medya paylaşımları yapıldı.

IMG_20200210_174106.jpg

Güvenli İnternet Veli Broşürü

Velilerimize güvenli internet konusunda

broşür dağıttık.

86461626_1299731360223016_21677124070932

Siber Zorbalık

Water isimli uluslararası e-twinning projemiz kapsamında "11 Şubat Güvenli İnternet Günü"ne dikkat çekmek amacıyla 7.sınıf öğrencilerimizle "Siber Zorbalık" temalı bir video etkinliği gerçekleştirdik. Video sonunda ögrencilerimiz siber zorbalığın ne olduğu ve siber zorbalıkla nasıl başa çıkmaları gerektiğine dair fikirlerini yansıtan anketi cevaplandırdılar.

SAFER INTERNET DAY-2020

11 Şubat 2020
Güvenli İnternet Günü (Safer İnternet Day)
Öğrencilerimiz güvenli internet kullanımıyla ilgili
öğrendiklerini, kendi cümleleriyle yazıp
pano oluşturdular, kodlama çalışması yaptılar.

SAFER INTERNET DAY 2020

Güvenli internet günü, herkesin teknolojiyi sorumlu, saygılı, hassas ve yaratıcı bir şekilde kullanmasını, daha güvenli ve daha iyi bir internet yaratmayı amaçlar. Bu mücadele çocuklara ve gençlere, velilere, öğretmenlere ve eğitimcilere, çalışanlara aynı zamanda sanayicilere, karar vericilere ve politikacılara da ulaşarak, herkesin kendi rolünü üstlenip daha iyi bir internet yaratmasını hedefler.

İKLİM KRİZİ VE GÜVENLİ İNTERNET

Öğrencilerimiz iklim krizi ve güvenli internet konuları ile ilgili videolar izleyerek kazandıkları farkındalığı paylaştılar.

E-GÜVENLİK

İNTERNET KULLANIMI

ÖĞRETMEN BİLGİLENDİRME

Öğretmenlerimize ve diğer çalışanlarımıza güvenli internet kullanımıyla ilgili bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.

31.01.2020

GÜVENLİ İNTERNET KULLANIMI VELİ BİLGİLENDİRME

Velilerimizle veli iletişim platformlarımızda, güvenli internet kullanımı ile ilgili bilgi alabilecekleri www.guvenlinet.org.tr  www.guvenliweb.org.tr , www.eba.gov.tr/siber-guvenlik ve www.gim.org.tr

linkleri paylaşılmıştır.

Velilerimize güvenli internet kullanımı ile ilgili el broşürleri hazırlanıp dağıtılmıştır.

Broşüre bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz

safer_internet_day_2019

SAFER INTERNET DAY 2019

Bu yılki Güvenli İnternet Günü (SID) kutlamaları, 5 Şubat 2019 Salı günü gerçekleşecek. Kampanyanın "Daha iyi bir internet için birlikte" sloganı ile tüm paydaşların bir araya gelerek, herkes ve özellikle genç kullanıcılar için internetin güvenli kullanımına dikkat çekmeyi hedefliyor. Okulumuz da SID kayıtlı destekçisidir.

05.02.2019

GÜVENLİ İNTERNET PANOMUZ

Öğrencilerimizde güvenli internet kullanımı bilincini geliştirmek için panolar hazırlanmıştır